Reiki Healing

Jeg er Reiki healer uddannet af Reikimester Hanne Fritzbøger i 2003. Hanne er medlem af den internationale Reiki mesterforening, The Reiki Alliance. Det er din garanti for, at du får Reiki efter de oprindelige forskrifter, som dr. Mikao Usui videregav.


Jeg har altid vist jeg kunne noget med hænderne og da jeg lærte Reiki healing at kende så vidste jeg at det var lige mig.

Reiki healing er en effektiv, holistisk og nænsom behandlingsmetode, der fokusere på at få din krop i balance. Den oplader din energi, fjerner og udrenser kroppens giftstoffer og blokeringer. Reki er effektivt ved muskler og led smerter, sports skader samt efter operationer, den styrker dit immunforsvar, giver ro herunder modvirker træthed og stress. Depression, angst og modløshed kan løftes, så symptomerne bliver mindre eller går helt væk. Reiki healing øger din kropsbevidsthed og velvære, er med til at styrke din personlige udvikling, og ikke mindst bliver du bedre til at tage vare på dig selv og andre. Reiki er også fantastisk til at støtte op om dig i et terapeutiskforløb.

Mere om Reiki


Reiki er en behandling efter Usui Shiki Ryohos naturlige healingssystem, hvor du bliver ladet op med den universelle livsenergi.


Det foregår ved, at du ligger på briksen fuld påklædt under et tæppe. Jeg placerer mine hænder på forskellige positioner på din krop, først hovedet dernæst forsiden af kroppen, og til sidst kroppens bagside.


Under healingen


Det er bedst at sætte sig eller lægge sig, så man er i ro, men det er ingen forudsætning. Healingen når altid personen. At modtage en behandling med healing opleves meget forskelligt fra person til person og fra gang til gang. Mange oplever varme og velbehag, en følelse af at svæve, en stor ro i hele kroppen, og en oplevelse af at være helt afslappet. Man kan opleve skiftende kulde og spjæt i kroppen, mærke at følelsesmæssige udbrud får frit løb, man kan grine højlydt eller græde. Hos de fleste kommer der rumlen fra “maven” hver gang der bliver løst op for blokeringer i kroppen. For mange er en behandling meget “fysisk”. Nogle vil være så afslappede at de falder i søvn. Andre oplever at kroppen næsten svæver og billeder og symboler vil dukke op.Det er meget forskelligt, hvordan man oplever en healing. Nogle ser farver, mærker prikken og stikken og andre falder i søvn. Ingen beskrivelse kan give en fyldestgørende forklaring - det bedste er at mærke det på egen krop. At beskrive Reiki er nærmest en umulig opgave, men med få ord er det en energi der er fin og let, umålelig og uhåndgribelig - og alligevel ufattelig stor og stærk. Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Reiki energien går derhen, hvor du har brug for den. Med andre ord er det dit eget system der bestemmer, hvad der behandles. Reiki er kærlighed og styrke til din healings proces. Reiki arbejder ganske uafhængig af trosretning og livssyn. Reiki er for alle og hjælper alle.


Hvad kan Reiki bruges til ?


 • at behandle stort set alle sygdomme og tilstande.
 • Reiki understøtter et terapeutiskt eller medicinsk forløb og hjælper med at reducerer bivirkningerne.
 • Reiki støtter og styrker dit immunforsvar, booster din modstandsdygtighed
 • Reiki hjælper dig til at komme ovenpå efter sygdom eller skader.
 • Reiki er godt mod fysiske smerter og kan i nogle tilfælde fjerne dem helt
 • Reiki støtter kroppens selvhelbredende kræfter
 • Reiki frigiver stress, afspænder og skaber balance i krop og sind.
 • Reiki er effektiv mod muskel- og ledsmerter, også sportsskader.
 • Reiki er effektiv mod infektioner og betændelsestilstande.
 • Reiki er effektiv mod søvnproblemer.
 • Reiki kan skabe ro, balance og harmoni i sindet
 • Reiki er et kraftigt værktøj til selvudvikling
 • Reiki kan bruges til husrenselse oma.

Fjernhealing


Fjernhealing er for mange svært at acceptere og forestå ikke desto mindre er det lige så effektiv en behandlingsform.

Fjernhealing sendes gennem tanker/ billede, hvor jeg kan mærke og føle hvordan klienten har det. Kan bruges hvor det ikke er muligt at komme til mig ved, sygdom, hospitalsindlæggelse, blodpropper/hjerneblødning, ved fødsler og operationer mm.


Fjernhealingen kan foregå over store afstande, idet energien ikke er begrænset af rum og tid. Energi behøver ingen fysisk kontakt for at virke, den er ikke bundet til en fysisk form. Energien kan gå gennem alt og programmeres til at virke for en bestemt person, gruppe, sted, hus. Fjernhealing kan foregå mellem to personer, der sidder overfor hinanden.Overførsel af energi er ikke afhængig af modtagerens tro. Energien vil virke, også selvom en person ikke tror på udfaldet. Dette med troen kan gøre personen mere åben for selv at mærke energien. Man kan forestille sig energien ligesom radiobølger, der aktiveres til at påvirke de svingninger, der findes i personen. Fjernhealing skaber helhed og balance og åbner op for, at en person kan påbegynde en selvhelbredende proces, som er meget individuel. Har en person f.eks. en fysisk sygdom, kan årsagen findes i følelsesmæssige ubalancer, som sorg, angst, negative følelser. Når en person henvender sig for at få fjernhealing med et specifikt problem, kan healeren ikke give garanti for, at dette område forløses fuldstændig, men fjernhealingen kan aktivere forandringer i personens liv.


Efter healingen


Selve healingen, udrensningen og afbalanceringen af energien i kroppen fortsætter i op mod 48 timer efter endt behandling. Det er derfor vigtigt at passe ekstra godt på sig selv bagefter. Det er vigtigt at have tid og ro og mulighed for at gå ture, tage varme bade og bare sidde stille. Fordi der sker store renselsesprocesser i kroppen er det vigtigt at drikke rigeligt med vand gerne varmt, kogt vand. Symptomerne på udrensningen kan være meget forskellige men de hyppigste er hyppig vandladning, drømme eller dyb søvn, ændring af kost vaner, hovedpine, smerte i gamle skader, smerte på steder hvor det tidligere gjorde lidt ondt, kvalme, lyst til mindre søvn. På det psykiske plan kan der også ske udrensninger. Nogle oplever en ro og lykke rus flere dage efter, atter andre mærker psykisk smerte og får lyst til at græde – gamle ting kan dukke op i tanker eller drømme. Det hele passerer efter noget tid, når kroppen har frigjort sig fra de fysiske eller psykiske ubalancer der måtte være. Det skal også siges at nogle mennesker ikke oplever noget, det betyder ikke at healingen ikke virker men som sagt, vi er alle forskellige.


REIKI som behandlingsmetode, virker holistisk - dvs. den arbejder både i det fysiske legeme, men også i følelser og tanker.

Priser

Reiki kr. 900,- pr. behandling. Behandlingen varer ca 1½ time pr. gang og vi starter med en kort samtale.


Den bedste måde hvor på du kan sikre dig, at Reiki får optimale betingelser, er at starte med mindst fire behandlinger i træk - altså over fire dage eller så tæt på hinanden som muligt. (Hænder på eller fjernhealing)


Forløb med 4 behandlinger (2 healinger med hænder på hos mig og 2 ved fjernhealing hjemme hos dig selv ved aftalte tidspunkter) på hinanden efterfølgende dage tilbudspris kun 2.500,- betales ved første behandling.


Det anbefales at der derefter følges eventuelt op med regelmæssige healinger f.eks. hver uge, hver 14. dag eller en gang om måneden afhængig af årsag og effekt.D et vigtigste at vide er, at jo før et problem heales, jo bedre er chancen for en hurtig bedring. Desuden er lidt Reiki, bedre end ingen Reiki :)


Jeg lover aldrig helbredelse for en bestemt sygdom. Jeg arbejder under universets moralske og etiske love, og disse er udmøntet i skriftlige forskrifter, bl.a.fortæller jeg aldrig om alvorlig sygdom, ulykke eller død. Jeg har tavshedspligt og fortæller ingen andre om et menneske, jeg har healet. Jeg opbevarer ingen notater om en person eller har nogen form for database. Jeg gør opmærksom på, at der kan forekomme reaktioner fra healing. Jeg giver personen en grundig vejledning før fjernhealing.


For fjernhealingen aftales et tidspunkt hvor healingen foregår. Fjernhealingen varer ca en time. Virkningen er dog meget længere. Efter fjernhealing kan der, hvis det er aftalt, gives tilbagemelding til personen, enten pr. telefon eller E-. Det kan aftales, at personen melder tilbage, men det er ingen forudsætning for fjernhealingen.


Ved afbestilling senere end 48 timer inden behandling betales fuld pris uanset årsag.

Der betales kontant ved hver behandling, med mindre andet er aftalt.


Dankort, visakort, mastercard mm. modtages ikke.


Konsultation kun efter aftale.