HYPNOSE

Hypnose ROCKS, vil du være røgfri - smide de overflødige kilo væk - få kontrollen over dit liv tilbage - være glad - få mere energi, slippe din angst/fobi ..... eller noget helt andet der hæmmer dig, så er hypnose helt sikkert noget for dig.


Hypnose vil ikke få dig til at gøre noget du ikke normalt ville gøre i vågen tilstand! Det er ikke muligt at hypnotisere nogen mod deres vilje!


Du kan kun hypnotiseres hvis du ønsker det! Forestil dig at du bestiller tid til rygeafvænning, men dybest set ikke ønsker at stoppe – det vil aldrig lykkes - jeg kan ikke gøre noget mod dit inderste ønske.


For at en hypnose er succesfuld er det 3 ting der skal være til stede hos dig.


1. Et oprigtigt ønske

2. Det skal være fysiskt muligt

3. Du skal kunne forestille dig det


Er de 3 forudsætninger til stede, er hypnose lige noget for dig.


At være i hypnose kan bedst beskrives som at befinde sig et sted mellem vågen og sovende tilstand. Det er en naturlig tilstand, som vi alle kender, og alle kan guides til bevidst at gå i denne meget behagelige tilstand.


Det er dit ubevidste sind, der styrer dine følelser og handlinger. Dit ubevidste gør det, du har lært og erfaret i dit hidtidige liv. Hvis du kunne styre dit ubevidste, ville forandringer være meget lettere.


Hypnose hjælper dig til at ændre din adfærd og ændre din måde at tænke og føle på. Hypnose giver hurtigt resultater, fordi den giver dig direkte adgang til at lave forandringer i dit ubevidste sind.


I hypnosen sker der en ændring af din opmærksomhed. Du flytter interessen fra det, der sker omkring dig, til det, der sker inden i dig, i sindet og kroppen. Dit ubevidste siger JA til at samarbejde, når du giver det mulighed for det.


Du kan ikke i hypnose påvirkes til noget, som du ikke vil. Dit bevidste sind følger hele tiden med i behandlingen - opmærksomt og i baggrunden.


Priser


Hypnose kr. 1.100,- pr. behandling, efterfølgende 900,- pr. behandling.


Rygestop koster kr. 1.500,- (for 1. behandling). Såfremt det mod forventning skulle være nødvendigt med mere end 1 behandling i forbindelse med rygestop, koster det efterfølgende 1.100,- pr. behandling.


Alle behandlinger varer ca. 1-1½ time pr. gang.


Ved afbestilling senere end 48 timer inden behandling betales fuld pris uanset årsag.


Der betales kontant ved hver behandling, med mindre andet er aftalt.


Dankort, visakort, mastercard mm. modtages ikke


Jeg arbejder under universets moralske og etiske love, og disse er udmøntet i skriftlige forskrifter, bl.a.fortæller jeg aldrig om alvorlig sygdom, ulykke eller død. Jeg har tavshedspligt og fortæller ingen andre om et menneske, jeg har i behandling. Jeg opbevarer ingen notater om en person eller har nogen form for database.


Se artikel herunder :

Siden vil løbende blive opdateret med meget mere info om hypnose.