Husrenselse

En del mennesker er flyttet ind et nyt sted, og efter et stykke tid finder de ud af at alt ikke er som det skal være. De fleste kan ikke lige sætte fingeren på hvad der er galt, men noget er der. Det kan måske være at de mærker en form for kulde/ træk et sted i huset/ lejligheden eller at der kan stå mærkelige ting på spejle som er dugget, efter et bad, ting kan lige frem blive flyttet rundt og lys, radio/ TV kan blive tændt og slukket en gang imellem.


Bare det som en god nats søvn, kan blive en mangelvare, og stille og roligt slide en totalt op, lidt efter lidt. Parforhold der har været stærkt i mange år, kan pludselig begynde at knirke uden at parret kan sige hvad det er der gør det, og i andre tilfælde bliver folk syge, med den ene eller anden form for sygdom.


Har du/i været ude for sådanne tilfælde, kan jeg med sindsro slå fast, at nej du er ikke ved at miste din forstand, eller blive sindssyg. Det er højst sandsynligt en menneskelig sjæl, som ikke kan finde ud af eller ikke har lyst til at gå over i den åndelige verden efter sin død, men bliver hængene i form af en tung energi til det sted, som har betydet meget for vedkommende, da han/hun har levet. Det er så her, at jeg kan hjælpe den åndelige sjæl, med at slippe og blive guidet den rigtige vej, frem til lyset/ kærligheden.


Sådan foregår det:


Jeg foretager husrenselse via fjernhealing og billeder fra dig af din bolig. Hvor lang tid det tager er meget individuelt og afhænger også af hvor stor boligen er og hvor mange "forstyrrelser" der er.